Kan Du Läsa Berättar I Online Poker?

Här är ett sätt för pro pokerspelare att få en fördel gentemot några av sina motståndare i levande spel: De läser motståndarnas ansiktsuttryck och kroppsmetodier. Det här kallas att läsa en berättelse. Det är naturligtvis annorlunda när du sitter vid bordet med dina motståndare än när du spelar online. När du spelar på nätet kan du inte se dina motståndare. Tycker det här att du inte kan få något att säga när du spelar poker online? Många onlinespelare tror inte att du kan läsa berättar medan spela online poker, så de letar inte efter dem. Andra tror att de är för svåra att läsa korrekt så de försöker inte använda dem heller. Men de bästa pokerspelarna tenderar att leta efter varje möjlig kant, oavsett hur liten . Därför om det finns en chans att du kan hitta berättar på nätet borde du försöka använda dem mot dina motståndare. Här är några sätt du kanske kan börja samla berättar om dina motståndare online:

Många pokerspelare förvirrar spelande tendenser och berättar. De är båda värdefulla delarna av en pokerspelares spel, men de är inte samma sak. Spelande tendenser är hur spelarna hanterar vissa situationer. Här är ett exempel: Vissa spelare höjer alltid med QQ men höjer aldrig med 88. Försök alltid bestämma alla dina motståndare spelar tendenser. Du kan lära dig att spela online precis som du kan i live-spel. Online berättar inkluderar hur lång tid en spelare tar för att agera på sin hand i en viktig situation, saker som de kan skriva i chattrutan och till och med deras skärmnamn.

Precis som i live poker, spelar många spelare som bluffar på ett djärvt sätt. I ett levande spel kan de snabbt och aggressivt skjuta sina marker mot potten. I ett onlinespel kan de snabbt göra en stor höjning eller höja allt när bluffar. Bara som alla säger, även de sämsta spelarna gör sällan samma sak varje gång. Om de snabbt gör en stor höjning kan det bara betyda att de är glada och har en bra hand. Det här är det som kombinerar möjliga berättar med att spela tendenser kan hjälpa dig att räkna ut den mest troliga handen din motståndare håller.

En spelare som tar lång tid att fatta beslut kan ha en marginell hand och försöker bestämma huruvida man ska ringa eller lägga sig. Men de kan också ha en stark hand och bestämma hur mycket man ska satsa för att få dig att ringa. möjlighet: De försöker bestämma hur mycket man ska satsa på för att få dig att lägga sig. Som du kan se är onlinepoker berättar inte lätt. Ett problem med att försöka läsa berättar utifrån hur lång tid det tar att motståndaren ska handla online är de olika anslutningshastigheterna hos spelarna. En lång paus kan inte vara mer än en anslutningsfråga. De bra onlinepokerspelarna försöker ge falska berättelser för att manipulera svagare spelare till att göra dåliga spelningar?

Absolut. Jag förändrar medvetet hur lång tid det tar att jag satsar i liknande situationer. Till exempel, om jag har en mycket stark hand och vill göra en satsning på en pott, satsar jag så snabbt som möjligt en gång, vänta tills min tiden löper ut en annan gång och försöker att agera någonstans i mitten en annan gång. När jag har bluffat en spelare genom att agera snabbt på en tidigare hand, försöker jag att agera snabbt med en stark hand nästa gång. Precis som i live poker är de flesta motståndare inte tillräckligt bra för att ens tänka på att ta upp dessa falska berättelser. Men jag vet att om jag kan få en enda motståndare att göra ett misstag varje session som inte annars skulle hända, kommer det att leda till mer vinst för mig på lång sikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *