Hur Fungerar Videolotterieterminaler?

Det finns en konflikt med definitioner på Internet för frasen “Video Lottery Terminal”. Innan du kan förstå hur en video lotteriterminal fungerar, måste du veta vad någon menar när de säger “video lotteriterminal”. Denna förvirring uppstår för en mängd olika orsaker, men mestadels regionala skillnader i idiom, hur människor väljer att använda sina ord. lotteri är ett spel där spelarna samlar sina insatser tillsammans och gör vinnare av olika priser. Det är vanligtvis ett stort pris följt av mindre priser. Självklart leder marknadsföringskampanjer till att använda olika namn för topppriset. Och lagstiftningen har ändrat hur stora priser delas ut så att fler människor har chans att vinna topp, sista och största priset i poolen.

Ordet “lotteri” finner sina rötter i ett gammalt germanskt ord * kdeelom, vilket betyder “att kasta partier”. Gjutning av partier var emellertid en mycket gammal sedel som användes på många områden för religiösa, andliga eller sociala ändamål. Övningen bestod vanligen av att alla sätter in en token i en behållare och sedan en tjänsteman som drar en token från behållaren. Teckenet kan representera en person eller ett val. Från det att massorna kastas för att bestämma vem som ska få ett visst land eller vem som ska representera en by i ett stamråd till vem som ska vinna ett pris är en lång förlorad och välglömd väg . Allt vi vet är att lotterier idag är överallt och de används fortfarande för att dela ut begränsade resurser bland många människor. Utanför spelning används lotterier för att välja folk att köpa höga krav på biljetter till evenemang som konserter. Lotterier har också använts av tv-spelprogram för att välja deltagare som deltar i utställningarna. Innan statliga regeringar började legalisera dem, spelades lotterier av brottslingar och brukar kallas “siffror”. Du spelade numren genom att satsa på att en viss kombination kan komma upp i ett visst sammanhang. Kanske var ditt lokala nummer spel baserat på betyg i populära sportevenemang. En olaglig lotterioperation baserades på de bibliska verserna som läste i luften av radiostationsprektörer i söder.

När tillkomsten av legaliserad lotterispela staten arbetar regeringar tillsammans med licensierade spelbolag att skapa ärliga, slumpmässiga ritningar av numrerade bollar från isolerade reglerade maskiner. Teckningarna är tv-apparat så att alla kan se vad vinnande nummer är samtidigt, även om de också rapporteras i nyhetsmedierna inom 24 timmar. Varav de brottslingar som körde spelen ställde priserna utifrån vad de hade råd att betala ut innan legitimerade lotterier kom med, bestäms moderna juridiska lotteri spelpriser utifrån hur mycket pengar som har lagts samman av spelarna. Ouppkallade priser rullas antingen in i poolen för nästa ritning eller så småningom pensionerade och betalas till statsregeringarna för att finansiera program för att gynna sina medborgare. Argumentet för statliga lotterier är att alla drar fördel av lotteriet oavsett vem som vinner priserna . Även om detta är en mer figurativ verklighet än faktum sprider den åtminstone lotterivillgången längre än om spelen ägdes och drivs av individer eller grupper, såsom kriminella gäng eller företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *